TTO olarak 1. Uluslararası Teknoloji Transfer Ofisi Kongresi'ne katılım sağlandı

26-28 Eylül 2019 tarihlerinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde gerçekleştirilen 1. Uluslararası Teknoloji Transfer Ofisi Kongresi –TTO Kongre 2019’a UTTO olarak katılımızı gerçekleştirdik.

Teknoloji transferi, kamu, özel sektör, araştırma ve eğitim kuruluşları, STK gibi paydaşlar arasında bilgi ve deneyim paylaşımı gerçekleştirilen kongrede, UTTO olarak Doç.Dr. Yılmaz Bayar, Öğr.Gör. Fatih Yalçın ve Öğr. Gör. Atike İnce Yardımcı’nın katılımı ile 2 adet sözlü sunum gerçekleştirildi. TTO’lar ve Teknoloji Girişimciliği konuları ile yapılan katılım sonrasında, TTO’ların bugünü ve ileriki dönemde yapılacak bilgi akışı sağlandı.

TTO personelleri Öğr.Gör. Fatih Yalçın "Türkiye’de Teknoloji Girişimciliği: Mevcut Durum ve Geleceğe Yönelik Öneriler" adlı sunumu, Öğr. Gör. Atike İnce Yardımcı ise "Teknoparkların Teknoloji Girişimciliği Üzerindeki Etkisi" adlı sunumu gerçekleştirmiştir.